Εγγραφείτε στο newsletter για άμεση ενημέρωση για τις δράσεις μας

Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ κα ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ

Απρ 20, 2018

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ
Σ.Ε.Κ.Ε.Ε.Λ.

Μαρούσι, 20 Απριλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ κα ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ»

Η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης εκτίθεται για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες απέναντι στους Έλληνες Πολίτες, διατυπώνοντας ψεύδη και συκοφαντίες, δημόσια, μέσω συνέντευξής της στην Ελληνική Τηλεόραση.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία αυτού του σοβαρού θεσμού που εκπροσωπεί, που η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης στρέφεται ανοιχτά και απροκάλυπτα εναντίον Εργαζομένων που καταθέτουν στοιχειοθετημένες καταγγελίες απιστίας Εκατομμυρίων Ευρώ, εις βάρος του Δημοσίου. Επιβεβαιώνει έτσι τον πραγματικό ρόλο που διαδραματίζει.

Ως Εργαζόμενοι έχουμε καταστήσει σαφές ότι δεν θα αφήσουμε αναπάντητη καμία απολύτως περίπτωση παραποίησης της Αλήθειας.

Η κυρία Παπασπύρου δήλωσε ψευδώς χθες προς τους Έλληνες Πολίτες ότι:

  1. Δήθεν οι καταγγελίες των Εργαζομένων είναι όψιμες και κρύβουν σκοπιμότητες.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι οι καταγγελίες κατατέθηκαν επισήμως στους Ειδικούς Επιθεωρητές της από την 13 Ιουλίου 2017 δηλαδή εδώ και 9 μήνες, ενώ μάλιστα η κα Παπασπύρου και οι ίδιοι οι Επιθεωρητές ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ να τις παραλάβουν, με αποτέλεσμα να τις κοινοποιούμε, μέσω Δικαστικού Επιμελητή, προκειμένου να λάβουν γνώση. ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΡΙΑ ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ;;;;;;;
  2. Δήθεν οι καταγγελίες των Εργαζομένων είναι άσχετες με την περίοδο 2011-2015.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι οι καταγγελίες μας αναφέρονται και σε παραποίηση στοιχείων που έλαβαν χώρα το 2017 αλλά αφορούν στοιχεία περιόδου 2013-2014.
  3. Δήθεν οι Εργαζόμενοι την εμποδίζουμε από το ελεγκτικό της έργο.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ακριβώς η αντίθετη. Την εγκαλούμε δημοσίως διότι ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ζημία άνω των 8 Εκατομμυρίων Ευρώ εις βάρος του Δημοσίου, από το 2016 έως και σήμερα.
  4. Δήθεν διενεργεί έλεγχο για τις καταγγελίες που κατέθεσε το Σωματείο Εργαζομένων αλλά τα στοιχεία ζητούνται από απόσταση και με μυστικότητα.           Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι το Κλιμάκιο των Επιθεωρητών που συνέστησε στις 12/12/2017 ακόμα δεν έχει βρει το δρόμο για το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. (εδώ και 130 ημέρες μέχρι σήμερα) και δεν διενεργεί κανέναν απολύτως έλεγχο παρά την σχετική Παραγγελία της Εισαγγελίας Διαφθοράς για Προκαταρκτική Εξέταση. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΚΑ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΟΥΣ;;;;Αλήθεια αφού λέει με περισσή ευκολία τόσα ψέματα που αλλού θα μπορούσε να φτάσει;;;;

Ας είναι λοιπόν σίγουρη η κα Παπασπύρου ότι δεν μας κάμπτει ούτε μας αποθαρρύνει.

Τα στοιχεία του Σωματείου Εργαζομένων είναι πολλά και αδιάσειστα.

Έρχονται και άλλα.

Εκ μέρους του Σωματείου Εργαζομένων