Εγγραφείτε στο newsletter για άμεση ενημέρωση για τις δράσεις μας

ANAΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΔΣ ΣΕΚΕΕΛ

Οκτ 12, 2018

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες.

Μετά από τηλεφωνική μου ενημέρωση από το Δ.Σ. του ΣΕΚΕΕΛ, κατόπιν της παραίτησης του συνάδελφου Ρουσάκη Μανούσου από τη θέση του στο Δ.Σ. του σωματείου, καθώς και την παραίτηση του επόμενου στη σειρά συναδέλφου, καταλαμβάνω τη θέση του παραιτηθέντος μέλους.

Λόγω του κρίσιμου της κατάστασης για το σύνολο των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, λόγω του ότι σε αυτή την κρίσιμη περίοδο δεν γίνεται να έχουμε διαλυμένο σωματείο –το εργαλείο των εργαζομένων για να υπερασπίζονται αλλά και να διευρύνουν τα συμφέροντά τους- και εν όψει των κινητοποιήσεων που θα πρέπει να σχεδιάσουμε, αναλαμβάνω ως μέλος στο Δ.Σ. του σωματείου.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες.

Στο διάστημα που διανύουμε τίποτα δε μας χαρίζεται παρά μόνο αυτό που κατακτάμε με τους αγώνες μας. Να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες που μας δίνει το εργαλείο που λέγεται σωματείο. Με μαζική συμμετοχή στις επόμενες συνελεύσεις, να αποφασίσουμε να προχωρήσουμε άμεσα, με  κινητοποιήσεις, στάσεις εργασίας, απεργίες, καταλήψεις, ενημέρωση της κοινής γνώμης, μέσω των συλλογικών μας διαδικασιών, με αποφασιστικότητα. Μέχρι να έχουμε γραπτή διαβεβαίωση ότι όλοι οι εργαζόμενοι παραμένουν στη θέση τους και διασφαλίζονται πλήρως τα εργασιακά τους δικαιώματα.

Συναδελφικά,

Γεωργία Βουλγαρέλλη (διοικητική υπάλληλος ΚΕΕΛΠΝΟ με διάθεση στην ΜΕΛ ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ)

Αντεπίθεση των Εργαζομένων