Εγγραφείτε στο newsletter για άμεση ενημέρωση για τις δράσεις μας

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

Σεπ 02, 2016

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» μας καλεί όλους στην πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών που διοργανώνει για να καλυφθούν οι ανάγκες κάθε παιδιού και να ξεκινήσει η σχολική χρονιά με αξιοπρέπεια και χαμόγελα.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» – μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που λειτουργεί πανελλαδικά αλλά και μέσα από τις δράσεις που αναπτύσσει, στηρίζει καθημερινά και σταθερά χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειες τους που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχιας.

Η συμμετοχή όλων μας στην προσπάθεια αυτή είναι ακόμα πιο σημαντική δεδομένης της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης  και του κλίματος ανασφάλειας που βιώνουν χιλιάδες οικογένειες . Για αυτόν τον λόγο  η προσπάθεια συγκέντρωσης των βασικών  σχολικών ειδών είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία, απαραίτητη, αξιέπαινη.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. καλεί όλους μας και τον καθένα ξεχωριστά να συνεισφέρουμε σε αυτήν την προσπάθεια αγάπης και αλληλεγγύης με την συλλογή βασικών σχολικών ειδών, η οποία θα γίνεται καθημερινά από την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 έως και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016, τις εργάσιμες ώρες στο Κ.ΕΠΙΧ. (υπόψιν: κας Τσέκου Κατερίνας).

Εκ μέρους του Δ.Σ του Σωματείου,

Ο Πρόεδρος                                                                             Η Γ. Γραμματέας

Σταμάτης Πουλής                                                                         Λίζα Καμολίνου